Να γιατί πρέπει να επιλέξετε την WINMASTERS

 • Η Winmasters είναι μια νέα στοιχηματική εταιρία που σε λίγα χρόνια μπήκε σφήνα στις μεγάλες εταιρίες ικανοποιώντας τον όποιο απαιτητικό παίκτη.
 • Διαθέτει νόμιμη άδεια η οποία ανανεώθηκε τον Μάϊο του 2020 από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων της Κύπρου.
 • Συχνές προσφορές στους πελάτες της και ελκυστικό bonus εγγραφής.
 • Διαθέτει περίπου 120 επιλογές στοιχημάτων σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.
 • Απλή και εύχρηστη ιστοσελίδα.
 • Χαμηλό όριο πονταρίσματος.
 • Προσφέρει επιλογές live στοιχηματισμού μέσω της σελίδας της και μέσο εφαρμογής για κινητά.
 • Εκτός από τα δημοφιλή αθλήματα, προσφέρει ακόμα στοιχήματα που περιλαμβάνουν τα esports, τα virtual sports, αλλά και στοιχήματα που αφορούν την πολιτική και τηλεόραση.
 • Εξυπηρετεί τους πελάτες της μέσω των υπηρεσιών Email, Live chat αλλά και Viber.
 • Οι υπηρεσίες your Bet ικανοποιεί την επιλογή που θέλει ο παίκτης που δεν βρίσκεται στις επιλογές στοιχηματισμού, και το Pulse-Bet που δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να ποντάρει για τα επόμενα λεπτά. .
 • Συναλλαγές όπως Viva Wallet, Skrill, Neteller, VISA και Paysafe αφήνει τον κάθε πελάτη ευχαριστημένο.

Παρουσίαση Winmasters

Η Winmasters  ιδρύθηκε το 2014 αλλά στο νησί μας απέκτησε άδεια από την Εθνική Αρχή Στοιχήματων το 2017 και  από τότε μπορεί να προσφέρει νόμιμα τις υπηρεσίες της στη χώρα μας. Θεωρείται μια από τις νεότερες στοιχηματικές εταιρίες αλλά και από τις πιο υποσχόμενες. Η Winmasters  δραστηριοποιείται ακόμη με τις σχετικές άδειες σε Ελλάδα, Μάλτα και στη Ρουμανία.

Η Winmasters, είναι εγγεγραμμένη  εταιρεία στην Κύπρο και έχει τα γραφεία της στη Λευκωσία. Αν και βρίσκεται σχετικά μικρό διάστημα στην αγορά του online στοιχήματος στη Κύπρο, είναι μια εταιρία που προσπαθεί να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Σκοπός της είναι να βελτιώνει το προϊόν της και να προσελκύει καθημερινά νέους παίκτες αλλά ταυτόχρονα να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της προς του υφιστάμενους πελάτες της. Μπορούμε να πούμε πως με την πάροδο των τελευταίων χρόνων είναι εμφανής η πρόοδος της και η επιθυμία της να εδραιωθεί στις υψηλές προτιμήσεις των ενδιαφερόμενων πελατών.

Η Winmasters παρέχει μια πλειάδα από επιλογές για το στοίχημα. Ξεκινώντας από τα πάρα πολλά αθλήματα (ποδόσφαιρο, καλαθόσφαιρα, τένις, μπέιζμπολ, κρίκετ και άλλα πολλά) που προσφέρονται σε συνδυασμό με τις πάρα πολλές αγορές (πλειάδα τοπικών διοργανώσεων, διεθνείς αγώνες αλλά και διασυλλογικές διοργανώσεις)  αλλά και τις αρκετά καλές αποδόσεις της η Winmasters έχει όλα τα φόντα για να επιλεχθεί από πολλούς παίκτες. Στα σημαντικά πλεονεκτήματα της εταιρίας είναι η προσφορά του Ασιατικού Χάντικαπ, τα Combo Bets αλλά και τα πολλά ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται σε πολλούς αγώνες. Επίσης προσφέρεται Live Betting με αξιοζήλευτο προσφερόμενο αριθμό αγώνων,  Live streaming με δυνατότητα παρακολούθησης σημαντικών αγώνων από μεγάλα πρωταθλήματα αλλά και Cash Out που δίνει ένα έξτρα ενδιαφέρον στο Live Betting.

Σε θέματα τεχνολογίας η Winmasters δεν υστερεί σε κάτι από τους ανταγωνιστές της αφού η ιστοσελίδα της προσφέρεται και σε mobile/tablet version. Γενικά η σελίδα της είτε χρησιμοποιείται σε desktop είτε σε mobile version είναι σχετικά γρήγορη και φιλική προς τον χρήστη. Ακόμη παρέχεται η δυνατότητα για κατέβασμα εφαρμογής που είναι συμβατή με Android και iOs. Σημαντικό πλεονέκτημα της Winmasters είναι ότι ένας παίκτης μπορεί να βρει όλες τις προσφερόμενες αγορές σε όλες τις πλατφόρμες της. Δηλαδή ένας παίκτης μπορεί να βρει τις pregame αγορές, τις live επιλογές αλλά και όλη τη γκάμα των ειδικών στοιχημάτων σε desktop mode, σε mobile version αλλά στα application της  Winmasters.

Όσο αφορά την εξυπηρέτηση πελατών η Winmasters έχει κάνει σημαντικά βήματα εξέλιξης και στον τομέα αυτό αφού υπάρχει Live Chat (αρκετές ώρες του 24ώρου αλλά όχι όλες). Επίσης υπάρχει email επικοινωνίας καθώς και δυνατότητα συμπλήρωσης φόρμας επικοινωνίας από την σελίδα. Τέλος η Winmasters έχει προσθέσει έναν από τους πιο βολικούς τρόπους επικοινωνίας, το viber. Μπορεί κάποιος να βρει πληροφορίες από τη σελίδα της εταιρείας, ούτως ώστε να ακολουθήσει την Winmasters στο viber και να επικοινωνεί μέσω του γνωστού application.  

Όσον αφορά τις μεθόδους πληρωμής είναι σημαντικό να αναφέρουμε την ασφάλεια που υπάρχει στις συναλλαγές κατάθεσης αλλά και ανάληψης. Υπάρχει ποικιλία στους τρόπους πληρωμής και ανάληψης, όχι πάρα πολύ μεγάλη αλλά καλύπτονται σίγουρα οι πιο διαδεδομένοι. Συγκεκριμένα υποστηρίζονται Χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες (Visa και MasterCard), Paysafecard, Skrill  και Neteller.

Κερδίσε 21 Bonus Εγγραφής

Αποδόσεις

Οι αποδόσεις στην Winmasters κυμαίνονται σε φυσιολογικά προς ψηλά επίπεδα και η Γκανιότα στα πιο διαδεδομένα πρωταθλήματα είναι γύρω στο 4-5%. Σε λιγότερα γνωστά πρωταθλήματα μπορεί και υπερβεί το 5%. Υπάρχουν καλές  και ανταγωνιστικές αποδόσεις και δεν μπορούμε να πούμε πως είναι ένας τομέας που υστερεί η συγκεκριμένη πλατφόρμα αλλά αντιθέτως μπορεί να συναγωνιστεί τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου.

Πλεονεκτήματα

✔ Cash Out

✔ Live Streaming

✔ Πολύ καλή εφαρμογή για Android και iOS

✔ Πλειάδα επιλογών ειδικών στοιχημάτων

✔ Στοιχηματικές επιλογές σε Κυπριακούς αγώνες

✔ Bonus Εγγραφής

✔ Αρκετές επιλογές για Live στοιχηματισμό

✔ Ασιατικά Χάντικαπ

Μειονεκτήματα

⚊ Δεν παρέχει 24ωρη υποστήριξη πελατών

Αθλήματα και Στοιχήματα

Η Winmasters διαθέτει πλούσιο μενού με πολλά αθλήματα για στοιχηματισμό. Το ποδόσφαιρό είναι ο βασιλιάς του κουπονιού, όμως διαθέτει πλούσιες επιλογές και σε αθλήματα όπως Aμερικάνικο Ποδόσφαιρο, Formula1, Hockey, Rugby, Speedway, Xάντμπολ, Βaseball, Βελάκια, Βόλλεϋ, Γκολφ, Ιστιοπλοΐα, Κρίκετ, ΜΜΑ, Μηχανοκίνητα, Μπάσκετ,  Πόλο, Τένις, Φούτσαλ και άλλα.

 Η Winmasters διαθέτει πολλές στοιχηματικές επιλογές στα ποιο πολλά από τα παραπάνω αθλήματα, με μέσο όρο ανά παιχνίδι πάνω από 120 επιλογές. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρία ενώ έχει στο δυναμικό της τόσους πολλούς τομείς για να στοιχηματίσει κάποιος, η οργάνωση και το στήσιμο της σελίδας είναι αξιοζήλευτο από κάθε εταιρία που είναι στο χώρο.

Μπορεί η Winmasters να μην έχει τόσες πολλές επιλογές ανά παιχνίδι όπως άλλες εταιρίες, όμως διαθέτει επιλογές που δύσκολα βρίσκει κάποιος σε όλες της εταιρίες. Επιλογές σαν αυτές είναι το ασιατικό handicap σε όλο το εύρος του, το στοίχημα ανά χρονική περίοδο και η δημιουργία κουπονιού συνδυάζοντας πάνω από μια επιλογή κατά την διάρκεια του live στοιχήματος.

Οι αποδόσεις στην Winmasters είναι ικανοποιητικές και η γκανιότα είναι κάπου στο 5% δίνοντας στον παίκτη το extra κίνητρο που χρειάζεται στο να γίνει πελάτης. Η επιλογή ¨Your Bet¨ είναι ένα από τα μεγαλύτερα όπλα της εταιρίας, το οποίο δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να φτιάξει τη δική του στοιχηματική επιλογή παίρνοντας έγκριση και τιμή από την εταιρία. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα που έχει η εταιρία είναι το χαμηλό όριο πονταρίσματος, που βρίσκεται στα 0,20 λεπτά, δίνοντας στον κάθε παίκτη, με όποιες ανάγκες και να έχει να εφαρμόζει το λίγα για πολλά.

 Live Betting & Live Streaming

Tο live στοίχημα δεν μπορούσε να έλειπε από το μενού της winmasters. Μπορεί να μην υπάρχουν πολλοί αγώνες στο live στοίχημα και τα διαθέσιμα πονταρίσματα να μην είναι τόσα πολλά όσα σε άλλες εταιρίες, όμως οι ποιο κύριοί αγώνες στα ποιο δημοφιλή πρωταθλήματα παγκοσμίως υπάρχουν και καλύπτουν όλο το 24ώρο. Η επιλογή του live στοιχήματος εκτός από ποδόσφαιρο και μπάσκετ που γίνονται τα ποιο πολλά πονταρίσματα, στη πλατφόρμα υπάρχει και live στοίχημα στο τένις, μπάντμιντον, Μπιτς βόλεϊ, κρίκετ, φούτσαλ, γκολφ, χόκεϊ επι πάγου, επιτραπέζια αντισφαίριση, ποδόσφαιρα αλλά και e-sports. Το ποιο δυνατό σημείο στο live της Winmasters είναι το Pulse-Bet, το εργαλείο αυτό δίνει τη δυνατότητα στο κάθε παίκτη να ποντάρει ένα γεγονός στο επόμενο λεπτό ή πεντάλεπτο ή δεκαπεντάλεπτο. Άλλη επιλογή στο live είναι η δημιουργία του δικού σου στοιχήματος, που μπορεί ο παίκτης να δημιουργήσει το κουπόνι του σε συνδυασμό πολλών γεγονότων στο παιχνίδι, η επιλογή αυτή μπορεί να αφήσει στο παίκτη πολλά κέρδη αφού συνδυάζει πολλές επιλογές μαζί.

Η Winmasters τα τελευταία χρόνια πρόσθεσε σε μερικά παιχνίδια της ημέρας την επιλογή Live Streaming, δίνοντας το κίνητρο και στους ποιο δύσπιστους χρήστες στοιχηματικών πλατφορμών που σκέφτονταν να έρθουν με την winmasters, να γίνουν πελάτες της. Η επιλογή Live αγώνες που υπάρχει το μενού, δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να ξέρει την ώρα που θα διεξαχθεί ο αγώνας που θα έχει την extra επιλογή του live steaming.

Το νέο Application της Winmasters

 H Winmasters εκτός από την έκδοσης της σε πλατφόρμα πλοήγησης, μπορεί κάποιος και να τη χρησιμοποιήσει και σε application. Το application που είναι διαθέσιμο για Android αλλά και σε iOS, μπορεί κάποιος να το βρει και να το κατεβάσει μέσο της αρχικής σελίδας στον ιστότοπο.

Στο Application θα βρούμε τα εξής χρήσιμα εργαλεία για τον παίκτη: Εξυπηρέτηση πελατών, Cash out, Pulse Bet, Your Bet, το μενού για το κουπόνι ημέρας και το live ημέρας, τις διαθέσιμες προσφορές που υπάρχουν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο αλλά και την επιλογή Live Streaming σε ορισμένα παιχνίδια μέσα στην ημέρα.

Αξίζει η εγγραφή στην Winmasters;

Συνοψίζοντας όλα τα πιο πάνω μπορούμε να δούμε γιατί κάποιος αξίζει να εγγραφεί στην Winmasters.

Η Winmasters έχει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας στη Κύπρο από το 2017 και από τότε έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα για να προσεγγίσει το Κυπριακό κοινό και να του προσφέρει αυτό που χρειάζεται στο online στοίχημα. Με τo application, τη σελίδα του αλλά και με τη μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχηματικών επιλογών, το μεγάλο αριθμό ποδοσφαιρικών αγορών, τα πολλά και διαφορετικά μπόνους που προσφέρει έχει όλα τα προσόντα να βγει ψηλά στις προτιμήσεις του στοιχηματικού κόσμου.

Εγγραφή (Register)

Το πρώτο βήμα μετά την επιλογή της στοιχηματικής εταιρείας από τους παίχτες είναι η εγγραφή. Σε αυτό το σημείο θα αναλύσουμε βήμα βήμα αναλυτικά πως μπορεί ο παίχτης να κάνει εγγραφή στην winmasters.com.cy. Ο παίχτης μπορεί να διακρίνει ένα κόκκινο κουμπί πάνω δεξιά οπού μπορεί να το επιλέξει για να κάνει Login ή Join now. Για τους παίχτες που ίσως δεν τους βολεύουν τα αγγλικά έχουν την επιλογή να επιλέξουν και τα ελληνικά γιατί η σελίδα της winmasters.com.cy παρέχεται και στα Ελληνικά εκτός από Αγγλικά. Επιλογή Ελληνικά,  πάνω δεξιά υπάρχει μια γκρι μπάρα οπού μπορούν να επιλέξουν το πεδίο και να αλλάξουν την γλώσσα.

Winmasters

Βήμα 1ο : Συνεχίζοντας στην εγγραφή επιλέγουμε εγγραφή πάνω δεξιά

Winmasters

Στην συνεχεία θα μας ανοίξει το παρακάτω παράθυρο στο οποίο πρέπει να κάνουμε 3 απλά βήματα για να μπορούμε να δημιουργήσουμε τον δικό μας προσωπικό λογαριασμό.

Σε αυτό το πρώτο μέρος ο χρήστης πρέπει να συμπληρώσει προσωπικές πληροφορίες όπως το Γένος (Κυρίος ή Κυριά), το Όνομα, το Επώνυμο, την ημερομηνία Γέννησης και την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του. Στην συνέχεια πατάει Επόμενο για να πάει στο 2ο μέρος.

Winmasters

Στο 2ο μέρος ο χρήστης θα πρέπει να συμπληρώσει τις πληροφορίες επικοινωνίας, όπως Χωρά, αριθμό κινητού τηλεφώνου, Εθνικότητα, διεύθυνση, πόλη και ταχυδρομικό κώδικα. Στην συνέχεια πατάει Επόμενο για να πάει στο 3ο μέρος

Winmasters

Στο 3ο μέρος ο χρήστης θα πρέπει να συμπληρώσει τις πληροφορίες λογαριασμού, όπως Όνομα χρήστη, κωδικός πρόσβασης, επιβεβαίωση κωδικού και στην συνέχεια έχει πέντε επιλογές να επιλέξει ο χρήστης πια τον εξυπηρετεί καλυτέρα. Στην συνέχεια αποδεχόμαστε τους ορούς και επιλέγουμε Δημιουργία λογαριασμού.

 • Θέλω να λαμβάνω Bonus/Προσφορές με βάση τις προτιμήσεις και τη δραστηριότητά μου και γνωρίζω πως μπορώ να κάνω απεγράφη όποτε το επιθυμήσω.
 • Mήνυμα Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου
 • Γραπτό Μήνυμα (SMS)
 • Τηλέφωνο
 • Γράμμα
Winmasters

Στην συνέχεια θα λάβετε το συγκεκριμένο μνήμα ότι ο λογαριασμός σας δημιουργήθηκε και θα πρέπει ο χρήστης να μπει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρόμοι του για να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του κάνοντας επιβεβαίωση του email του. Μόλις το κάνει αυτό ο χρήστης μπορεί με τα στοιχεία που έχει δώσει να μπει στον λογαριασμό του να κάνει κατάθεση και να παίξει.

Ταυτοποίηση Λογαριασμού

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης, θα χρειαστεί να επισκεφτείτε την ενότητα “Λογαριασμός μου”, έπειτα “Ταυτοποίηση Λογαριασμού” και τέλος “Ανεβάστε αρχείο” και να ανεβάσετε τα εξής έγγραφα (φωτογραφημένα ή σκαναρισμένα):

 1. Έγχρωμο αντίγραφο και των δύο όψεων της ταυτότητάς σας ή του διαβατηρίου ή της άδειας οδήγησης
 2. Έγχρωμο αντίγραφο πρόσφατου επίσημου εγγράφου (έκδοσης τελευταίων τριών μηνών) που αναφέρει το πλήρες όνομα και τη διεύθυνσή σας (π.χ. λογαριασμός υδατοπρομήθειας ή ηλεκτρικού ρεύματος ή μηνιαίος λογαριασμός τραπέζης)
 3. Έγχρωμο αντίγραφο (κατά προτίμηση φωτογραφία) της μπροστινής πλευράς της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας, με καθαρή προβολή των 4 τελευταίων ψηφίων του αριθμού της κάρτας σας, της ημερομηνίας λήξης και του ονόματος του κατόχου της κάρτας. Βεβαιωθείτε ότι τα υπόλοιπα ψηφία είναι κρυμμένα.
 4. Σε περίπτωση που η συναλλαγή έγινε με ηλεκτρονικό πορτοφόλι (Skrill, Neteller), το αποδεικτικό της συναλλαγής ( στιγμιότυπο οθόνης ή φωτογραφία), όπου θα φαίνεται ο αριθμός λογαριασμού, το email λογαριασμού και η συναλλαγή προς τη winmasters. Σε περίπτωση κατάθεσης μέσω “Mypasafe” λογαριασμού πρέπει να στείλετε ένα στιγμιότυπο οθόνης από τον Paysafe λογαριασμό όπου να εμφανίζεται ο αριθμός λογαριασμού και η συναλλαγή προς την winmasters.

Σημείωση: όλα τα αρχεία πρέπει να έχουν τη μορφή jpg, png ή pdf και το μέγεθος τους δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 4MB.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΑΣ, η παραπάνω διαδικασία ταυτοποίησης θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία εγγραφής σας.

Αφού προσθέσετε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, κάντε κλικ στην επιλογή “Ανεβάστε αρχείο”. Τα έγγραφά σας θα μεταφορτωθούν αυτόματα και θα δείτε ξεχωριστά την κατάσταση καθενός από αυτά.

https://www.winmasters.com.cy/el/plirofories/taftopoiisi/

Μπόνους καλωσορίσματος:

Το μπόνους καλωσορίσματος είναι για νέους παίχτες οι οποίοι πραγματοποιούν την 1η τους κατάθεση 10 ευρώ και πάνω μέχρι 111 ευρώ θα διπλασιαστεί. Για να ισχύσει η προσφορά αυτή και ο παίχτης πρέπει να πάρει το Bonus πρέπει να βάλει τον κωδικό CYBONUS111 στο σχετικό πεδίο. Για περισσότερες πληροφορίες για αυτή την προσφορά .

https://www.winmasters.com.cy/el/selida-prosforon/

Winmasters

Μπόνους κέρδισε €21 μόνο με την εγγραφή:

Το Μπόνους δωρεάν στοίχημα 21 Ευρώ θα πιστωθεί αυτόματα στον λογαριασμό του δικαιούχου παίχτη μόνο μία φορά ανά πελάτη/λογαριασμό και το freebet είναι διαθέσιμο και σε ισχύ για 7 ημέρες από τη στιγμή που πιστωθεί στο λογαριασμό του παίχτη.

Winmasters

https://www.winmasters.com.cy/el/selida-prosforon/

Μπόνους Πριμ στο Παρολί:

Η προσφορά ισχύει για όλους τους νέους και υφιστάμενους χρήστες της winmasters, μόνο για παρολί me 4 ή περισσότερες επιλογές από στοιχήματα που συμπεριλαμβάνουν αγώνες από Ποδόσφαιρο (συγκεκριμένες κατηγορίες). Το μέγιστο ποσό μπόνους που δίνεται σε κάθε παίχτη/λογαριασμό ανά μέρα είναι 750 ευρώ.

Winmasters
Δείτε εδώ όλες τις αναλύσεις διάφορων αδειοδοτημένων στοιχηματικών εταιριών στην Κύπρο.
Ακολουθήστε μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι με τα καθημερινά μας Σημεία.

5.0 rating
Πρόσφατα άρθρα