Ντέρμπι στους 8 για το Κύπελο Coca Cola Κύπρου.

Ντέρμπι έχει βγάλει η κληρωτίδα όπως αναμενόταν για τους οκτώ του Κυπέλου Coca Cola Κύπρου. Το παιχνίδι μεταξύ Αποέλ και Ομόνοιας δεσπόζει των αναμετρήσεων της προημιτελικής φάσης του θεσμού. Τα υπόλοιπα ζευγάρια είναι Καρμιώτισσα-Ανόρθωση, ΑΕΛ-Σαλαμίνα, Εθνικός-Ολυμπιακός. Οι αγώνες της φάσης θα είναι διπλοί και θα διεξαχθούν στις 17 και 24 Φεβρουαρίου και 3 και 10 Μαρτίου οι επαναληπτικοί.

Αναλυτικά οι αγώνες:

 Καρμιώτισσα-Ανόρθωση: Ένα ζευγάρι με φαβορί και αουτσάιντερ, με πρόσφατο ιστορικό οι δύο ομάδες αφού αναμετρήθηκαν για τα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής με το ενδιαφέρον να μένει αμείωτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αφού η Καρμώτισσα κατάφερε να μειώσει σε 2-1 και να ξαναμπεί στο παιχνίδι της διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους.
ΑΕΛ-Σαλαμίνα: Ένα ζευγάρι που διαχρονικά έχει ως στόχο την καλή πορεία μέχρι τέλους του κυπέλου. Αναμένεται μια μάχη που θα κριθεί μέχρι και τα τελευταία στάδια του επαναληπτικού αφού μετά την αγωνιστική άνοδο της Σαλαμίνας θα ακολουθήσει ένα σπουδαίο παιχνίδι.
ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Ένα παιχνίδι που αναμένεται να επισκιάσει τα άλλα αφού αγωνίζονται οι αιώνιοι αντίπαλοι που αποτελούν την μεγαλύτερη μερίδα φιλάθλων της Κύπρου. Το Αποέλ με την μόνη διέξοδο για Ευρώπη, το κύπελο, αναμένεται να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό και σοβαρό για τη πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Ομόνοια από την άλλη που αναμένεται να είναι το φαβορί της αναμέτρησης θα είναι υποψιασμένη για το πως το Αποέλ θα μπει στο παιχνίδι και θα κάνει τα πάντα για να του χαλάσει τα σχέδια.
Εθνικός-Ολυμπιακός: Δύο από τα αουτσάιντερ του θεσμού είχαν την τύχη να κληρωθούν μαζί και να κυνηγήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για να δώσουν το παρόν τους στην επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλου coca cola.

Με βάση τις δυνατότητες και τη φόρμα κάθε ομάδας κρίνουμε ως ομάδα να βρεθούν εύκολα ή δύσκολα στους τέσσερις του κυπέλου η Ανόρθωση, η ΑΕΛ, η Ομόνοια και ο Ολυμπιακός με την ομάδα που θα κληρωθεί με την ομάδα του Τακτακαλά να έχει τις πιθανότητες με το μέρος της για να βρεθεί στον τελικό του κυπέλου coca cola Κύπρου.

coca-cola

Διαβάστε Περισσότερα
Πρόσφατα άρθρα