Η Meridianbetcy δίπλα στο Σύνδεσμο ‘ένα όνειρο μια ευχή’

Η Meridianbetcy δίπλα στο Σύνδεσμο ‘ένα όνειρο μια ευχή’

Η εταιρεία Meridian Gaming (CY) Ltd (Meridianbetcy) συνεχίζει ακατάπαυστα το κοινωνικό της έργο, το οποίο εδώ και μήνες τώρα  έχει ξεκινήσει. Κύριο μέλημα μας  να στηρίξουμε και να σταθούμε δίπλα στον συνάνθρωπο μας και ιδιαίτερα στα διάφορα κοινωνικά σύνολα που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Οι καιροί που διανύουμε συνεχίζουν να είναι δύσκολοι, για όλες τις κοινωνικές ομάδες ανεξαρτήτως, και η εταιρεία μας δεν σταματά να προσφέρει αλλά και να παίζει ενεργό ρόλο στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα κοινωνικά προβλήματα που αφορούν τους συνανθρώπους μας, μέσω της προώθησης του εθελοντισμού.

Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται, καθώς πρόσφατα, αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Σύνδεσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις “Ενα Ονειρο Μια Ευχή“, παρευρέθηκε στους χώρους της εταιρείας μας με σκοπό την παραλαβή υλικού εξοπλισμού για ενίσχυση του δικού τους έργου.

Ο Σύνδεσμος  «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 από μια ομάδα γονιών και φίλων παιδιών που υποφέρουν από καρκίνο, λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις.

Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και αφιλοκερδώς για επίτευξη των σκοπών του Συνδέσμου.

Οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του Συνδέσμου είναι τρεις: Η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Ο Σύνδεσμος φροντίζει ώστε η ημέρα της εκπλήρωσης μιας ευχής να είναι ξεχωριστή για το παιδί προφέροντας εκπλήξεις, όπως για παράδειγμα η εμφάνιση στο σπίτι του παιδιού των αγαπημένων του ποδοσφαιριστών, ηθοποιών και τραγουδιστών με τα αυτόγραφα και τα δώρα τους. Η χαρά των παιδιών που έχουν μπροστά τους τα ινδάλματά τους είναι απερίγραπτη.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την δράση του συνδέσμου πατώντας εδώ.

Meridianbet

Διαβάστε Περισσότερα
Πρόσφατα άρθρα