ΟΠΑΠ και Betmaker ενώνουν δυνάμεις

Η πανδημία μας έχει επηρεάσει άλλους λίγο, άλλους πολύ, όμως έδωσε κίνητρα στις εταιρίες να εξελιχτούν και να προσφέρουν λύσεις στους πελάτες τους ώστε να είναι ευχαριστημένοι και ασφαλείς την ίδια ώρα.

 Ο ΟΠΑΠ προσφέρει λύση εν καιρό πανδημίας με την πλατφόρμα στοιχηματισμου Betmaker by opapbet, μια πλατφόρμα που εκτός από έξυπνη και απλή δεν χρειάζεται ούτε εγγραφή, ικανοποιώντας όλους τους χρήστες ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο κάθε παίκτης μπορεί να κάνει τη μελέτη από το σπίτι με όλα τα όπλα του.

Στο περιβάλλον της πλατφόρμας θα βρούμε παιχνίδια από ποδόσφαιρο και μπάσκετ μέχρι τένις και βόλεϊ. Κύριο μέρος της πλατφόρμας είναι το ποδόσφαιρο όπου μας δείχνει ποια παιχνίδια είναι σε εξέλιξη, τις κατηγορίες πρωταθλημάτων και το πρόγραμμα παιχνιδιών του τριημέρου. 

Ακόμα στη πλατφόρμα στοιχηματισμού θα βρούμε τις πρόσφατες αλλαγές  αποδόσεων και τα παιχνίδια που είναι κοντά στην λήξη τους. 

Αφού διαλέξει ο παίκτης της ομάδες που θέλει να παίξει στα αριστερά θα εμφανιστεί ένα παράθυρο όπου ο παίκτης βάζει το πόσο που θέλει να παίξει το δελτίο και πατώντας το Place Bet εμφανίζεται μια απόδειξη με κωδικό QR. Έτσι σαν παίκτης στη συνέχεια μεταβαίνεις στο πρακτορείο όπου σκανάρεις απλά το δελτίο παίρνεις την απόδειξη και μπορεί να φύγεις ασφαλές. 

Με την κίνηση αυτή ο ΟΠΑΠ δίνει κουράγιο στους πελάτες του εν καιρό πανδημίας και συνάμα εξοπλίζεται με μέσα όπου θα τον κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι του ανταγωνισμού με άλλες εταιρίες στοιχηματισμού. 

Διαβάστε Περισσότερα
Πρόσφατα άρθρα