Η γκανιότα στο στοίχημα 2021

Γκανιότα στο στοίχημα

Σήμερα θα αναλύσουμε μια ορολογία του στοιχήματος που δεν είναι τόσο διαδεδομένη στους παίκτες του στοιχήματος όσα χρόνια και αν ασχολούνται με το στοίχημα. Η γκανιότα ή βιδάνιο όπως την έλεγαν σε κάθε φυλακή την εποχή του Μεσοπολέμου, ονομαζόταν το ποσοστό κέρδους που έβγαζε ο αρχηγός της ομάδας των φυλακισμένων που οργάνωναν παιχνίδια με χαρτιά.

Η γκανιότα στο στοίχημα 2021
Προσφορά Εγγραφής Κουπόνια Στοιχήματος έως και €50 Για Νέους Πελάτες! ΒΕΤ365


Η γκανιότα είναι μια παράμετρος που πρέπει να λαμβάνει υπόψη του κάθε παίκτης πρώτου διαλέξει την εταιρία που θα κάνει εγγραφή και επειδή έχουμε πάρα πολλές καλές εταιρίες με καλές αποδόσεις οφείλουμε και εμείς να κάνουμε τη σωστή επιλογή σε ποια εταιρία θα εγγραφούμε για το δικό μας όφελος.
Οι στοιχηματικές μπήκαν στο κομμάτι του ανταγωνισμού όσο αφορά την γκανιότα σε πάρα πολλά πρωταθλήματα, ειδικά στα πρωταθλήματα που είναι τα δημοφιλέστερα. Αν ο παίκτης του αρέσει το γερμανικό από ένα απλό έλεγχο, βρίσκει ποια εταιρία έχει την μικρότερη γκανιότα στο γερμανικό πρωτάθλημα, το ίδιο και με τα άλλα πρωταθλήματα. Αρκετό ενδιαφέρον κομμάτι όμως είναι ο ανταγωνισμός στις μεγάλες διοργανώσεις όπως Euro, Mundial, Champions League, Europa League όπου έχουν ποιο μικρά χρονικά διαστήματα και η κόντρα είναι μεγαλύτερη για τον κάθε πελάτη που κερδίζουν με το μέρος τους. Η γκανιότα εκτός από τα τρία σημεία άσσο, ισοπαλία και διπλό εξαπλώθηκε και στα τέρματα σε under/over, goal/no goal και ακόμα μερικές εταιρίες έχουν ξεφύγει τελείως εξαπλώνοντας τη χαμηλή γκανιότα σε παιχνίδια rally και baseball.

Η γκανιότα στο στοίχημα 2021
Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, και πάρτε 20 ευρώ bonus εγγραφής.

Είναι το μεγαλύτερο όπλο της κάθε στοιχηματικής εταιρίας μεγάλης ή μικρής για να πολλαπλασιάσει τα κέρδη της, έτσι πρέπει να την χρησιμοποιήσουμε και εμείς σωστά για το όφελος του υγιείς ανταγωνισμού και το κέρδος πάντα του πελάτη. Υπάρχουν δύο τρόποι για να εξηγήσουμε πως βγαίνει ο υπολογισμός της γκανιότας.
Η γκανιότα βγαίνει με το άθροισμα των αποδόσεων αφού διαιρεθεί με το 1 με τη κάθε μια ξεχωριστά και ξανά όλο το αποτέλεσμα να διαιρεθεί με το 1. Στη συνέχεια το αποτέλεσμα το αφαιρούμε με το 1. Και ξανά όλο μαζί επί 100. Ακολουθεί ο μαθηματικός τύπος.

x={1-1/(1/(απόδοση 1)+1/(απόδοση Χ)+1/(απόδοση 2))}x100

Παράδειγμα 1:
Έστω ότι έχουμε αποδόσεις ενός αγώνα πρωταθλήματος στην αγορά 1Χ2

           Νίκη γηπεδούχου με απόδοση  1.80 
               Ισοπαλία με απόδοση 3.50 
           Νίκη φιλοξενούμενου με απόδοση 4.20 

Σύμφωνα με το τύπο η γκανιότα του αγώνα με βάση αποδόσεων βγαίνει ως εξής:
1-(1/(1/2,00)+(1/3.50)+(1/3,60)))=5,9701%
Λοιπόν αφού μάθαμε πόση είναι η γκανιότα μένει να δούμε και πώς εφαρμόζεται στην πράξη.
Έστω υπάρχουν τρείς παίκτες οι οποίοι πόνταραν συνολικά 100 στο παιχνίδι αυτό.
Ο πρώτος €47,01 στη νίκη γηπεδούχου.
Ο δεύτερος €26,86 στη ισοπαλία.
Ο τρίτος €20,11 στη νίκη φιλοξενούμενου.

Η γκανιότα στο στοίχημα 2021

Κάνε τώρα εγγραφή στην Parimatch. Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση και πάρε bonus μέχρι και 120%

Ας αναλύσουμε τις περιπτώσεις των τριών αποτελεσμάτων. Η εταιρία θυμίζουμε πως έχει λάβει το ποσό των €100.
Αν λήξει ο αγώνας άσσο. Τότε η εταιρία θα λάβει το πόσο το 100 ευρώ σαν συνολικό ποντάρισμα με επιστροφή στους νικητές το κέρδος που τους αναλογεί. Δηλαδή η εταιρία θα πληρώσει €47,01×2,00= €94,029, και τα υπόλοιπα 5,97 ως κέρδος.
Αν λήξει ο αγώνας ισοπαλία. Τότε η εταιρία θα πληρώσει €26,86×3.50= €94,029 και τα υπόλοιπα 5,97% γκανιότα.
Αν λήξει ο αγώνας διπλό. €20,11×3.60= €94,029, και τα υπόλοιπα 5,97 ως κέρδος.

Παράδειγμα 2
Σε αυτό το παράδειγμα θα αναλύσουμε πως βγαίνει η γκανιότα σε δυο αποδόσεις τιμών. Το παράδειγμα μας θα είναι το σύνολο κόρνερ πάνω ή κάτω από 10 στο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Over corner στο παιχνίδι (10) 1,90
Under corner στο παιχνίδι (10) 1,90

Έχουμε δυο παίκτες, όπου στο παράδειγμα ποντάρουν €100 στο over corner (10) ο ένας και € 100 under corner (10) ο άλλος. Το σύνολο τον πονταρισμάτων είναι €200. Ο ένας εκ τον δύο παικτών που θα κερδίσει θα λάβει €190, τα €10 που θα περισσεύουν είναι 10% γκανιότα κέρδος για την εταιρία μας.
Με αυτά τα φτιαχτά παραδείγματα, δείχνουμε τα κέρδη των στοιχηματικών εταιριών με βάση το ποντάρισμα και το κέρδος των παικτών. Με κύριο παράγοντα τη γκανιότα οι αποδώσεις που μας έχουν δώσουν οι μπουκ σίγουρα έχουν βγει κερδισμένοι προ πολλού από το σετ αποδόσεων.
Τα ποσοστά γκανιότα μιας εταιρίας για να είναι ελκυστική όσο αφορά τις αποδόσεις πλέον είναι το 0-2% διότι πλέον ο παίκτης ζυγίζει τις επιλογές και γνωρίζει πως όσο πιο χαμηλή γκανιότα τόσο πιο πολύ κέρδος γ’ αυτόν. Αλλά επειδή δεν βρίσκομε σε όλα τα παιχνίδια τόσο χαμηλή γκανιότα καλύτερα να θέσουμε ένα επιτρεπτό όριο μέχρι 8% και ένα απαγορευτικό ποσοστό μεγαλύτερο ή ίσο με το 10%.

Στράβωσε μία επιλογή σου? Τώρα παίρνεις πίσω το ποντάρισμα σου σε δωρεάν στοίχημα! WinmastersCy


Πολλές εταιρίες χρησιμοποιούν για να προσεγγίσουν πελάτες σε ματσάκια ντέρμπι γκανιότα 0%, το κέρδος τους σε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να είναι μηδενικό, όμως τα χρησιμοποιούν περισσότερο για διαφημιστικούς σκοπούς για να κερδίσουν όσο πιο πολλούς πελάτες μπορούν. Ο παίκτης πρέπει να κάνει καλή έρευνα γιατί μπορεί τα υπόλοιπα παιχνίδια του κουπονιού να ξεπερνούν κατά πολύ τα επιθυμητά ποσοστά που θέλουμε με αποτέλεσμα να βγαίνουμε χαμένοι από όλη την υπόθεση αν συνεχίσουμε μόνο με τη συγκεκριμένη εταιρία.
Μερικοί τρόποι που θα μας βοηθήσουν να είμαστε οι κερδισμένοι στο κομμάτι των αποδόσεων είναι:
Τα μονά αποδεκτά στο στοίχημα μας πρέπει να μας γίνουν συνήθεια γιατί δεν είναι μόνο πως πολλαπλασιάζουμε τις πιθανότητες στο να χάσουμε το δελτίο μας, στη κάθε ομάδα που βάλουμε επιπλέον πολλαπλασιάζουμε και το ποσοστό γκανιότας της εταιρίας μας και το κέρδος μειώνεται για εμάς.
Να στοιχηματίζουμε όσο το δυνατό πιο νωρίς μπορούμε (τα γνωστά σε όλους early bets) σε κάθε σημείο που το βλέπουμε να έρχεται πριν πέσουν οι τιμές λόγο των πονταρισμάτων, κυνηγώντας τυχών λάθος αποδόσεις και συνάμα τη χαμηλότερη για εμάς γκανιότα. Στην ουσία πρέπει να παρακολουθούμε τις πτωτικές τάσεις της αγοράς κάποιου σημείου που μας ελκύει.
Είναι καλό να έχουμε σε πολλές εταιρίες λογαριασμό έτσι ώστε να διαλέγουμε τις ψηλότερες αποδόσεις και τη μικρότερη γκανιότα σε κάθε ξεχωριστά παιχνίδι για περισσότερα κέρδη.
Η προσφορές 0% γκανιότα αυξάνονται με το καιρό λόγο του ψηλού ανταγωνισμού των εταιριών και έτσι εμείς πρέπει να είμαστε ενήμεροι να τις κυνηγάμε όσο ποιο πολύ γίνεται.

Οι αλλαγές αποδόσεων κατά την διάρκεια των πονταρισμάτων επηρεάζουν κατά πολύ την γκανιότα της εταιρίας. Όσο περισσότερα στοιχήματα δέχεται το παιχνίδι σε ελκυστικές τιμές ειδικότερα σε φαβορί η εταιρία μας προσπαθώντας να λιγοστέψει τις απώλειες σε περίπτωση επαλήθευσης του, μειώνει τις τιμές τους συγκεκριμένου σημείου και τις μοιράζει ανάλογα στην ισοπαλία και στο αντίθετο σημείο, με το τρόπο αυτό κάνει το σημείο μη ελκυστικό για τους παίκτες που θέλουν τα παίξουν το σημείο ευκαιρία αλλά και παράλληλα δίνει κίνητρα στους παίκτες που κυνηγούν την ισοπαλία ή την ήττα του φαβορί να στοιχηματίσουν και αυτοί ακόμα και με κάλυψη σημείου. Με τον τρόπο αυτό κρατάει τα επίπεδα σε μια ισορροπία για αυτήν.

Μέχρι και €250 ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ FONBET!


Οι παίκτες είναι πλέον αναγκασμένοι να κυνηγούν τη γκανιότα όχι μόνο για δικό τους όφελος αλλά και για το γενικό καλό του χώρου του στοιχήματος. Οι εταιρίες νιώθουν τη πίεση και μειώνουν την γκανιότα τους για να γίνουν πιο ανταγωνίσιμες σε σχέση με τις άλλες και όταν το πράξουν το κέρδος για τον παίκτη αυξάνεται.
Πολλοί είναι οι παράγοντες που παίζουν ρόλο στο να είσαι ένας πετυχημένος παίκτης. Σίγουρα η μελέτη για το κάθε σημείο, η σωστή και υπεύθυνη συμπεριφορά στα πλαίσια των οικονομικών μας δυνατοτήτων είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες. Όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την γκανιότα του κάθε σημείου που επιλέγουμε αφού λαμβάνοντας την υπόψη κερδίζουμε έδαφος προς τη κόντρα μας με τους μπουκ. Εφαρμόζοντας όλες τις παραμέτρους ο παίκτης μακροπρόθεσμα θα είναι σιγουρά ένας από τους κερδισμένους του χώρου.

Δείτε εδώ όλα τα άρθρα της σελίδας μας.
Ακολουθήστε μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι με τα καθημερινά μας Σημεία.
γκανιότα
Γκανιότα

Πρόσφατα άρθρα