Σύστημα Martingale στο στοίχημα 2021

Martingale

Το σύστημα Martingale εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στα μέσα περίπου του 18ου αιώνα από ένα Ενετό ταξιδευτή. Ο περιπλανώμενος αυτός ταξιδευτής χρησιμοποιούσε αυτή τη στρατηγική διπλασιάζοντας το ποσό που στοιχημάτιζε μέχρι να κερδίσει, οι φήμες λένε με τον τρόπο του αυτόν παράσυρε και άλλους πολλούς της εποχής να εθιστούν στο τζόγο, ακόμα και ανθρώπους της υψηλής κοινωνίας με πολλές περιούσιες. Μπορεί να εφαρμόστηκε πρώτη φορά από τον Ενετό ταξιδευτή όμως πήρε το όνομα του από τον ιδιοκτήτη μιας λέσχης στο Λονδίνο, τον Χένρι Μάρτινγκαλ οποίος ήταν μεγάλος υποστηρικτής του συστήματος και έτσι πλάσαρε το σύστημα αυτό στους πελάτες του εφαρμόζοντας το κυρίως στη ρουλέτα.


Το σύστημα Martingale είναι ένα σύστημα αρνητικής προόδου και πολλοί το χαρακτηρίζουν ανιψάκι των συστημάτων Fibonacci, Labouchere και D‘Alembert αφού ακολουθούν την ίδια τακτική. Αρνητικής προόδου συστήματα είναι τα συστήματα που μετά από κάθε αποτυχημένο ποντάρισμα, ο παίχτης πάντα πρέπει να ανεβάζει και το ποντάρισμα, μέχρι να επαληθευτεί το σημείο που έχει διαλέξει.
Σύστημα Martingale στο στοίχημα 2021
Προσφορά Εγγραφής Κουπόνια Στοιχήματος έως και €50 Για Νέους Πελάτες! ΒΕΤ365


Αν και εφαρμόστηκε και έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό στο καζίνο και ειδικότερα από την ρουλέτα οπού τα στοιχήματα που γίνονται μέσα σε μία βραδιά είναι πάρα πολλά και έχει τη δυνατότητα να εφαρμοστεί πάρα πολλές φορές μέσα σε μια νύκτα, το σύστημα αυτό με τη πάροδο των χρόνων εξαπλώθηκε και σε άλλα τυχερά παιχνίδια, όπως το black-jack, τους διάφορους στοιχηματικούς αγώνες ακόμα και στο πιο απλό παιχνίδι τύχης το κορόνα γράμματα. Σήμερα το σύστημα Martingale απασχολεί στη πλειοψηφία του παίκτες του διαδικτύου λόγο των πολλών παιχνιδιών και επιλογών που παρέχουν οι διάφορες ηλεκτρονικές πλατφόρμες ανά πάσα στιγμή. Αν και εύκολο στη χρήση το σύστημα αυτό έχει αρκετούς παραμέτρους που πρέπει να λαμβάνει ο παίκτης πριν το επιλέξει.
Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού που βασίζεται κυρίως στη στατιστική μελέτη, έχει να κάνει κυρίως με αποδόσεις πάνω ή ίσο με το 2.00 και συνήθως διαλέγουμε κάποιο σημείο που να εξαρτάται από δύο αποτελέσματα. Είτε παίζουμε ρουλέτα που θα πάμε σε αγορές μαύρο κόκκινο, μονά ζυγά, μικρά μεγάλα είτε παίζουμε άλλα στοιχήματα σε αγορές under over, goal no goal πάντα ξεκινούμε με ένα αρχικό ποντάρισμα και αν χάσουμε διπλασιάζουμε το αρχικό μας ποντάρισμα. Αν όμως κερδίσουμε παραμένουμε στο ίδιο ποσό ή επιστρέφουμε στο αρχικό μας ποντάρισμα. Αυτό επαναλαμβάνεται μέχρι και οκτώ φορές. Αν αυτό το νούμερο σας δίνει θάρρος, απλά πληροφοριακά το μέγιστο συνεχόμενο αρνητικό σερί ήταν 40 φορές κόκκινο στη ρουλέτα.

Παράδειγμα:
Έστω ότι αρχίζουμε με αρχικό ποντάρισμα €5 και με απόδοση σημείου ίση ή μεγαλύτερη του 2.00 και έχουμε αποτυχία, πηγαίνουμε σε διπλασιασμό του αρχικού πονταρίσματος σε ένα άλλο σημείο πάλι με απόδοση 2.00 και ξανά έχουμε αποτυχία, συνεχίζουμε με διπλασιασμό του προηγούμενου πονταρίσματος με πάλι την ίδια απόδοση μέχρι ώστε να επαληθευτεί το σημείο που διαλέξαμε. Όταν έρθει το επιθυμητό πάντα ο παίκτης είναι κερδισμένος από το πρώτο ποντάρισμα.

Αρχικό ποντάρισμα πάντα απόδοση <=2 αποτέλεσμα
€5 2.00 χαμένο
€10 2.00 χαμένο
€20 2.00 χαμένο
€40 2.00 χαμένο
€80 2.00 κερδισμένο
Σύνολο πονταρίσματος €155
Σύνολο κερδισμένων €160

Σύστημα Martingale στο στοίχημα 2021
Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, και πάρτε 20 ευρώ bonus εγγραφής.

Το σύστημα Martingale έχει μεγάλη απήχηση στο στοιχηματικό κοινό λόγο της απλότητας που το χαρακτηρίζει και χωρίς ουσιαστικά την μελέτη που θα κάναμε υπό κανονικές συνθήκες για να βγάλουμε σημείο, αφού πηγαίνουμε στο σημείο μας με στατιστικές προσεγγίσεις με μεγαλύτερο παράγοντα την τύχη.
Πολλοί περιμένουν μεγάλες διοργανώσεις όπως Euro και Mundial και παίζουν το σύστημα Martingale με ισοπαλίες αφού δίνουν καλές τιμές και εκμεταλλεύονται τη παράμετρο πως η μια ομάδα δεν γνωρίζει καλά την άλλη, με επικρατέστερο σημείο την ισοπαλία που πληρώνει στις πλείστες περιπτώσεις κοντά στο 3.00.
Τα αρνητικά του συστήματος δεν είναι πολλά αν ο παίκτης είναι εγκρατής σοβαρός και προσηλωμένος στη τακτική του συστήματος χωρίς να παρασύρεται από το πάθος του να βγάλει γρήγορα τα σπασμένα στη χρονική στιγμή που επιθυμεί αυτός. Θα αναφερθούμε σε μερικά που καλό θα ήταν να τα λάβει υπόψη ο παίκτης.

  1. Κανείς δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει το αρνητικό σερί αφού κανείς δεν έχει απεριόριστα χρήματα διαθέσιμα για ποντάρισμα.
  2. Τα μεγάλα ποσά που μπορούν να παιχτούν φέρνοντας μερικά χαμένα αποτελέσματα, θα έχουν φέρει την ψευδαίσθησή της μεγάλης σε χρήματα νίκης αλλά αντιθέτως πάντα είναι το ίδιο μικρό το κέρδος.
  3. Όσα λεφτά και να έχεις στην μπάνκα, μέσα σε μερικά χαμένα σημεία μπορεί να σου την αηδιάσει χωρίς να το έχεις καταλάβει, γι’ αυτό το σύστημα αυτό χρησιμοποιείτε
    κυρίως από παίκτες που έχουν μεγάλη μπάνκα.
  4. Ένας ακόμη κίνδυνος είναι αυτός του εθισμού διότι ξεφεύγει ο παίκτης από τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό να βγάλει τα σπασμένα σε κάθε στοίχημα, ξεφεύγοντας από την στρατηγική ο παίκτης ξεχνά πως το σύστημα είναι πάντα για λίγα κέρδη και στο τέλος χάνει πολλά.
  5. Τελευταίο από τα αρνητικά που θα αναφερθούμε είναι στο ποσό που θα ποντάρει ο παίκτης σε συνεχή σερί αρνητικών αποτελεσμάτων δεν είναι βέβαιο πως θα το δεχτεί η οποιαδήποτε πλατφόρμα ή εταιρία, μιας και μπορεί να υπερβεί το μέγιστο στοίχημα ή ακόμα να φανεί και ύποπτο για παράνομο στοιχηματισμό και να απορριφθεί.
Σύστημα Martingale στο στοίχημα 2021

Κάνε τώρα εγγραφή στην Parimatch. Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση και πάρε bonus μέχρι και 120%

Εκτός από το απλό σύστημα Martingale υπάρχουν ακόμα τρεις παραλλαγές του που αλλάζουν τον τρόπο σε επιθετικό ή αμυντικό αναλόγως.

  • Το mini Martingale όπου σε αυτή τη παράμετρο ο παίκτης αποφασίζει ο ίδιος πότε θα διπλασιάσει το ποντάρισμα του. Με αυτό το τρόπο αποφεύγει να ξεφύγει γρήγορα από το μέγεθος της απώλειας όμως ταυτόχρονα μειώνονται και τα κέρδη που θα μπορούσε να είχε από το απλό σύστημα Martingale με κίνδυνο τα έσοδα της νίκης να είναι μικρότερα του συνολικού πονταρίσματος.

Παράδειγμα:
Αρχικό ποντάρισμα πάντα απόδοση <=2 αποτέλεσμα
€5 2.00 χαμένο
€5 2.00 χαμένο
€10 2.00 χαμένο
€10 2.00 χαμένο
€20 2.00 κερδισμένο

Σύνολο πονταρίσματος €50
Σύνολο κερδισμένων €40

  • Το grand Martingale το οποίο λειτουργεί όπως το κανονικό σύστημα Martingale, η μόνη διαφορά των συστημάτων είναι ο διπλασιασμός του πονταρίσματος μετά από κάθε χαμένο στοίχημα γίνεται προσθέτοντας και το αρχικό ποντάρισμα. Ένα σύστημα που δείχνει τις προθέσεις του ο παίκτης για το πόσο επιθετικά θα πορευθεί.

Παράδειγμα:
Αρχικό ποντάρισμα πάντα απόδοση <=2 αποτέλεσμα
€5 2.00 χαμένο
€10+5=15 2.00 χαμένο
€30+5=35 2.00 χαμένο
€70+5=75 2.00 χαμένο
€150+5=155 2.00 κερδισμένο
Σύνολο πονταρίσματος €285
Σύνολο κερδισμένων €570

Στράβωσε μία επιλογή σου? Τώρα παίρνεις πίσω το ποντάρισμα σου σε δωρεάν στοίχημα! WinmastersCy

Όπως βλέπουμε στο παράδειγμα τα κέρδη είναι μεγαλύτερα αλλά είναι και μεγαλύτερα και τα ποσά που διαθέτει ο παίκτης. Αφού δεν μας εγγυάται κανείς πως δεν θα ακολουθήσει κάποιο αρνητικό σερί τότε ο κίνδυνός της απώλειας περισσότερων χρημάτων όχι μόνο μένει αλλά μεγαλώνει.

  • Τρίτη και τελευταία παραλλαγή του συστήματος είναι η παράμετρος Anti-Martingale αλλιώς και Reverse Martingale. Η παράμετρος αυτή είναι και η πιο διαδεδομένη από τις τρεις. Ο παίκτης χρησιμοποιεί ακριβώς αντίθετα το σύστημα το απλό δηλαδή διπλασιάζει μόνο σε κάθε του νίκη όχι σε κάθε του ήττα. Σε περίπτωση νίκης τα κέρδη είναι μεγάλα αν έχει ένα καλό σερί γι’ αυτό ο παίκτης θα ξέρει πότε να σταματήσει διότι σε περίπτωση ενός και μόνου χαμένου σημείου θα έχει χάσει όλα όσα έχει κερδίσει μέχρι τη συγκεκριμένη στιγμή.

Παράδειγμα:
Αρχικό ποντάρισμα πάντα απόδοση <=2 αποτέλεσμα
€5 2.00 χαμένο
€5 2.00 κερδισμένο
€10 2.00 κερδισμένο
€20 2.00 κερδισμένο
€40 2.00 χαμένο
Σύνολο πονταρίσματος €80
Σύνολο κερδισμένων €0

Μέχρι και €250 ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ FONBET!

Κλείνοντας το σύστημα Martingale μπορεί να μας αποφέρει κάποιο σεβαστό ποσό με τη τακτική του αν δεν ξεφύγουμε πολύ στα χαμένα σερί. Αυτά όμως δεν μπορεί να μας τα εγγυηθεί κανείς αφού το σύστημα όπως προαναφέραμε ανήκει στην κατηγορία των συστημάτων αρνητικής προόδου και βασίζεται κατά κύριο λόγο στη τύχη, ξέρουμε πολύ καλά πως αν στραβώσει οι απώλειες θα είναι μεγαλύτερες από τα ποσά που θα είχαμε ποντάρει σε οποιοδήποτε άλλο τρόπο παιχνιδιού, αφού δεν έχουμε απεριόριστο ποσό για την ακολουθία ούτε ξέρουμε αν θα δεχτούν οι μπουκ τα μεγάλα ποσά που θα στοιχηματίσουμε ώστε να βγάλουμε τα σπασμένα.

Δείτε εδώ όλα τα άρθρα της σελίδας μας.
Ακολουθήστε μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι με τα καθημερινά μας Σημεία.
γκανιότα
Martingale
Πρόσφατα άρθρα