Πώς να κερδίσω από το στοίχημα 2021

Το στοίχημα έχει πολλές θεωρίες που το περιτριγυρίζουν. Ο σωστός τρόπος παιχνιδιού είναι να τις εφαρμόζει όλες όσο δύσκολο και αν είναι. Αν θέλει κάποιος να βγάλει λεφτά από το στοίχημα κάλο είναι να προετοιμαστεί για ένα αγώνα όπου η υπομονή το θάρρος και η πίστη δοκιμάζονται. Θα αναφερθούμε στον δωδεκάλογο για μας που πρέπει ο παίκτης να λάβει υπόψη για να βγει κερδισμένος από το στοίχημα.
Πώς να κερδίσω από το στοίχημα 2021
Προσφορά Εγγραφής Κουπόνια Στοιχήματος έως και €50 Για Νέους Πελάτες! ΒΕΤ365
 • Παίξε όσο αντέχει η τσέπη σου. Ο παίκτης που θέλει πραγματικά να βγει κερδισμένος από το στοίχημα καλό είναι να κρατήσει ένα ισοζύγιο των πονταρισμάτων του κρατώντας ένα και μόνο τραπεζικό λογαριασμό για καλή διαχείριση. Κάθε παίκτης έχει προσωπικό ποσό που μπορεί να διαθέσει για στοίχημα και με βάση του ποσού αυτού μετρά και υπολογίζει πόσο θα είναι το ποντάρισμα του. Το στοίχημα πρέπει κάθε παίκτης να το απολαμβάνει σαν χόμπι και αν τυχόν και έρθουν κέρδη παίζοντας σωστά τότε καλός, αν έχουμε απώλειές τότε να μας μένει η διασκέδασή.
 • Επίλεξε αποδώσεις αξίας (value bet). Για κάθε παίκτη το μοίρασμα των αποδόσεων όσο αφορά το ποια ομάδα είναι το φαβορί είναι διαφορετική για ένα παιχνίδι, πόσο μάλλον για την οποιαδήποτε εταιρία. Κρατώντας τον εαυτό μας στο παιχνίδι, παρακολουθώντας τις αποδόσεις και την φόρμα κάθε ομάδας, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις υπερεκτιμημένες αποδόσεις στα σετ για εμάς και να κάνουμε το ποντάρισμα μας για μεγαλύτερα κέρδη.
 • Πρόσεξε την γκανιότα. Η γκανιότα μπορεί να μην είναι από τους παράγοντες που θα μας πει πως θα κερδίσουμε, όμως είναι από τους παράγοντες που αν ένας παίκτης την προσέξει μας θα μας πει πόσα θα κερδίσουμε. Η γκανιότα όπως ξέρουμε είναι τα κέρδη της κάθε εταιρίας από το κάθε ξεχωριστό σετ τον αποδόσεων. Έτσι προσέχοντας την μειώνουμε τα κέρδη των εταιριών και μεγαλώνουμε τα δικά μας.
Πώς να κερδίσω από το στοίχημα 2021
Εγγραφείτε τώρα στην Meridianbet.com.cy, και πάρτε 20 ευρώ bonus εγγραφής.
 • Παίξε όσο πιο πού μπορείς μόνα αποδεκτά στοιχήματα. Το τέταρτο σημείο που θα μας βοηθήσει ώστε να έχουμε κέρδος από το στοίχημα είναι από τα πιο σημαντικά του δωδεκαλόγου μας. Τα μονά αποδεκτά στοιχήματα μπορεί να μην μας αποφέρουν πολλά κέρδη όπως των συνδυασμών περισσότερων σημείων, όμως οι πιθανότητες να επαληθευτεί το σημείο μας είναι πολύ περισσότερες. Βασιζόμενος σε μια επιλογή, όχι μόνο εξαρτάσαι από λιγότερες παραμέτρους για το κέδρος αλλά και λιγοστεύεις τις πιθανότητες του κουβά.
 • Απόφυγε το βαρυφορτωμένο σε πονταρίσματα σημείο. Το στοίχημα, όπως και το παιχνίδι, δεν μπορούν να βγαίνουν όλοι κερδισμένοι γι’ αυτό στα βαρυφορτωμένα σημεία που στις πλείστες περιπτώσεις είναι στα δημοφιλέστερα πρωταθλήματα οι εταιρίες είναι τόσο διαβασμένες που δύσκολα μπορούμε να βρούμε μια αξιότιμη απόδοση. Έτσι αποδόσεις 1,20 και 1,30 είναι αποτρεπτικές αφού πάντα έχουμε ως αρχή τα λίγα μας για τα πολλά τους και όχι τα πολλά μας για τα λίγα τους.
 • Πρόλαβε τα early bets. Άλλος ένας σημαντικός παράγοντας στα κέρδη είναι το κυνήγι της πιο ψιλής τιμής σε απόδοση σημείων πριν αυτή να δεχθεί πονταρίσματα και να χάσει την αξία της. Πρέπει λοιπόν να στοιχηματίζουμε όσο το δυνατό πιο νωρίς γίνεται σε κάθε σημείο, για να επιτυγχάνουμε την μέγιστη τιμή των σημείων. Ακόμα ένας λόγος που το early betting αξίζει της προσοχής μας είναι η αναζήτηση τυχών λάθος αποδόσεων των εταιριών και το ποντάρισμα μας, πριν αυτές οι αποδόσεις διορθωθούν.
Πώς να κερδίσω από το στοίχημα 2021

Κάνε τώρα εγγραφή στην Parimatch. Πραγματοποίησε την πρώτη σου κατάθεση και πάρε bonus μέχρι και 120%

 • Αξιολόγησε τις πληθώρα επιλογές και specialties από στοιχηματικές εταιρίες. Μην μείνεις στις συνήθεις επιλογές 1Χ2, δοκίμασε τις επιλογές που σου προσφέρει η πλατφόρμα και πορεύσου με τις αυτές που είναι πιο κοντά στις εκτιμήσεις σου. Τα τελευταία χρόνια το στοίχημα αναβαθμίστηκε τόσο πολύ που οι επιλογές του παίκτη σε κυρίως παιχνίδια μεγάλων διοργανώσεων είναι αυξημένες, πέρα των καρτών και των κόρνερ που είχαν μπει πιο παλιά, έχουν μπει και τα στατιστικά μοντέλα σε κάθε παίκτη, παράδειγμα πόσα σουτ θα κάνει ο Neymar, πόσες ασίστ θα κάνει ο Neymar, ακόμα και πόσες πάσες. Ακόμα υπάρχουν specialities με μεγάλες αποδόσεις που μπορούμε να διαλέξουμε χρησιμοποιώντας τη μελέτη μας όσο αφορά τη προϊστορία και τη φόρμα, παράδειγμα να ξέρουμε πως ο Neymar εκτελεί τα πέναλτι και τον επιλέγουμε για να είναι σκόρερ ή πως δέχεται εύκολα κάρτα ένας παίκτης, έτσι μεγαλώνει και η απόδοση μας. Γενικά αν το ψάξεις και επικεντρωθείς σε ορισμένα σημεία που είναι πιο ξεκάθαρα για σένα μπορείς να είσαι πιο σίγουρος για την πρόβλεψη σου στο παιχνίδι.
 • Μην παρασύρεσαι εύκολα στα αρνητικά αποτελέσματα. Ο έλεγχος των συναισθημάτων του παίκτη δεν είναι μόνο βασικό συστατικό για να έχεις μια ήσυχη ζωή μακριά από προβλήματα. Στο χώρο του στοιχήματος η έλλειψη υπομονής και ψυχραιμίας μπορούν να οδηγήσουν τον παίκτη στη καταστροφή. Εύκολα μπορούν να αλλάξουν τα συναισθήματα του παίκτη αφού στο κόσμο του στοιχήματος κατά κύριο λόγο παίζει μπάλα η θεά τύχη. Πέρα από τους παράγοντες που μπορείς να προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα, υπάρχουν και παράγοντες που δεν μπορείς όσο διαβασμένος και να είσαι, όπως τα δοκάρια, οι κάρτες, οι τραυματισμοί ακόμα και τι φαγητό έφαγε ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

Στράβωσε μία επιλογή σου? Τώρα παίρνεις πίσω το ποντάρισμα σου σε δωρεάν στοίχημα! WinmastersCy

 • Ξεχώρισε ομάδες και επικεντρώσου σε ορισμένα πρωταθλήματα. Η μελέτη πολλών ομάδων και πολλών πρωταθλημάτων θα έχουν φέρει αντίθετα αποτελέσματα αφού κανείς δεν μπορεί να συγκρατήσει τόσες πολλές πληροφορίες για τόσα πολλά πρωταθλήματα. Καλύτερο είναι να επικεντρώνεται ο παίκτης σε δύο, τρία το πολύ πρωταθλήματα και να κάνει μια πιο σχολαστική ανάλυση. Να μην βασίζεται μόνο στην φόρμα και στη προϊστορία, να διεισδύει στα εσωτερικά κάθε ομάδας, από τους διάφορες συνεντεύξεις εκπροσώπων κάθε ομάδας, για περισυλλογή στοιχείων για τους παίκτες όπως τραυματισμούς, ψυχολογία και φυσική κατάσταση.
 • Μάθε για τα στατιστικά μοντέλα στοιχημάτων. Υπάρχουν αρκετά στοιχηματικά μοντέλα δοκιμασμένα από το ευρύ κοινό στο χώρο γενικά του πονταρίσματος από καζίνο μέχρι και τα ποδοσφαιρικά στοιχήματα. Τα γνωστά συστήματα που μπορούμε να επιλέξουμε σαν τρόπο δημιουργίας κουπονιού στο να ζητούμε να χάσουμε μία ομάδα ή δυο, να δημιουργούμε δυο ή τρία δελτία και να ζητούμε να χάσουμε ένα σε ένα και μόνο κουπόνι. Και τα μη διαδεδομένα συστήματα που ο παίκτης πρέπει να διαβάσει και να μελετήσει μαθηματικούς τύπους αφού τα συστήματα αυτά είναι στηριγμένα σε στατιστικές μεθόδους, συστήματα σαν αυτά είναι τα συστήματα Martingale, Kelly Criterion, Labouchere, D’ Alembert και η ακολουθία Fibonacci.
 • Άνοιξε λογαριασμούς σε πολλές πλατφόρμες. Ο παίκτης πρέπει να εκμεταλλευτεί τον ανταγωνισμό των εταιριών, χρησιμοποιώντας τις προσφορές που του δίνει σε γκανιότα και μπόνους. Οι εταιρίες για να μπουν δυνατά στη διεκδίκηση του κάθε πελάτη προσφέρουν free bets που μετρούν σε κανονικά λεφτά σε περίπτωση επαλήθευσης του δελτίου μας. Έχοντας το λογαριασμό μας σε διάφορες πλατφόρμες μπορούμε να συγκρίνουμε αποδόσεις και να πάρουμε την πιο συμφέρουσα για μας για περισσότερα κέρδη. Ακόμα μπορούμε να κυνηγούμε αποδόσεις σε live betting έχοντας εκμεταλλευτεί το χρόνο του αγώνα για υψηλότερες αποδόσεις. Έχοντας πολλούς λογαριασμούς σε διάφορες πλατφόρμες έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθούμε live αγώνες αφού πολλές πλατφόρμες έχουν την επιλογή αυτή και έτσι να έχουμε μια ειδικότερη ιδέα για το παιχνίδι που παίζουμε στο live.

Μέχρι και €250 ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ FONBET!

 • Κράτησε σημειώσεις. Αφού κάνει ο παίκτης την μελέτη και διαλέξει το σωστό τρόπο γι’ αυτόν παιχνιδιού. Καλό είναι να κρατά ένα ηλεκτρονικό αρχείο όπου θα καταγράφει τις ομάδες που διάλεξε τα σετ τον αποδόσεών και το ποσό που έχει διαθέσει. Με το τρόπο αυτό έχουμε ένα αρχείο με τα κερδισμένα και χαμένα στοιχήματα. Συνοψίζοντας τα χαμένα μπορούμε να αποκλείσουμε μερικούς τρόπους πονταρίσματος ή ακόμα μερικές δυσκολοκατάβλητες ομάδες και πρωταθλήματα για μας. Επιπλέον από το αρχείο μπορούμε εύκολα να το μετατρέψουμε σε ένα bankrool για περισσότερό έλεγχο της μπάνκας μας.

Οι δώδεκα πιο πάνω συμβουλές είναι η αρχή και μόνο για να μπει ένας παίκτης στο σωστό δρόμο στο να βγει κερδισμένος από το κόσμο του στοιχήματος. Ο βασικός όμως παράγοντας είναι η πειθαρχεία του παίκτη και η σωστή διαχείριση της μπάνκας. Κανένας παίκτης δεν πρέπει να ξεχνά πως το στοίχημα είναι για διασκέδαση και μόνο μακροπρόθεσμα μπορεί κάποιος να βγει κερδισμένος.

Δείτε εδώ όλα τα άρθρα της σελίδας μας.
Ακολουθήστε μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι με τα καθημερινά μας Σημεία.
Το στοίχημα
Το στοίχημα
Πρόσφατα άρθρα